Ultimas publicaciones de bon dia

 • La Vall del Madriu s’estrena a la Ruta del ferro amb un nou ‘Itinerari siderúrgic’
  true
  La Vall del Madriu-Perafita-Claror s’estrena a la Ruta del ferro amb un Itinerari siderúrgic que es va presentar ahir a l’Era Rossell d’Ordino amb motiu de la inauguració de El patrimoni industrial de la Ruta del ferro als Pirineus.
 • Cròniques del gineceu (continuarà...)
  true
  Líquid Dansa acomiada ‘Quin/a cony/a’ el 28 de maig al Claror i n’anuncia una tercera entrega.
 • La Marató de donants de sang arriba a les 565 donacions
  true
  La Creu Roja Andorrana i el Banc de Sang i de Teixits de Catalunya ja havia anunciat que la cinquena edició de la Marató de donants de sang havia fet rècord, amb més de 500 donacions, superant d'aquesta manera també el nombre de l’any anterior, 424. 
 • El coordinador del gabinet de Toni Martí s'incorpora a la CEA com a gerent
  true
  L'advocat i periodista Iago Andreu s’incorporarà a la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) com a nou gerent de la patronal.
 • FEDA encara la recta final de la renovació de l'ETR d'Encamp
  true
  Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) ha iniciat les obres de renovació d’una part dels equipaments elèctrics de l’estació transformadora i repartidora (ETR) d’Encamp, que és la més antiga del país. L’objectiu dels treballs és garantir el bon estat de la instal·lació, que assumeix el 56% del repartiment de l’energia elèctrica del país, tal com informen des de la parapública.
 • Les línies de Sant Julià i Soldeu aportaran diners al Govern
  true
  Les dues línies d’autobús de Sant Julià de Lòria (inclosa el Bus Exprés) i la de Soldeu seran les úniques per les quals el Govern rebrà un import de les concessionàries. 
 • Joan Sans: “Després de set anys hem vist la cara amable del govern comunal de DA”
  true
  Gairebé vuit anys com a conseller de l’oposició, ha vist que la parròquia, al seu parer, no ha millorat gaire. Tot el que s’ha fet, diu, s’ha vist en el darrer any de dos mandats. Tot i això es mostra satisfet del treball fet des de la banda opositora amb l’altre grup de la minoria, ja que finalment han arribat a enteses importants amb la majoria. 
 • Mobilitat, natura i comerç, els eixos del nou pla de dinamització de la Massana
  true
  Fer una parròquia més amable tant per a qui hi viu com per al visitant, millorar i facilitar la mobilitat així com els accessos a tot el bosc del voltant i diversificar a la vegada l’oferta comercial i lúdica són els grans eixos del nou Pla de desenvolupament local, comercial i turístic de la Massana, que s’ha presentat recentment als hotelers i comerciants de la parròquia.
 • La remodelació de les avingudes provoca el neguit dels comerciants
  true
  La remodelació de les avingudes Joan Martí i François Mitterrand d’Encamp està provocant cert neguit entre els comerciants del poble d’Encamp, tot i que de manera oficial, l’associació de comerciants no s’hi ha volgut pronunciar.
 • Lleure 3D disposa d’un informe que diu que l’edifici compleix les normes
  true
  Lleure 3D ha entregat al Consell Regulador Andorrà del Joc (CRAJ) un informe pericial que avala el compliment de les normes urbanístiques de l’edifici projectat per acollir el casino, a la part alta de l’avinguda Meritxell.